Pakket S is voor de website-eigenaar die zelf aan de slag wilt gaan met SEO maar graag maandelijkse begeleiding en advies wilt en een overzicht van de prestaties d.m.v. ranking & concurrentie overzichten + een stappenplan.

Pakket M is voor jou die ook graag zelf optimaliseert en tijd stopt in jouw contentcreatie (bijv. om kosten te besparen). Naast de SEO scan, maandelijkse overzichten en adviescall krijg je ook duidelijke input voor je blogs en pagina’s (obv keyword-onderzoek) en suggesties voor linkpartners (obv link-onderzoek), maar je gaat zelf bloggen en linkpartners benaderen per mail.

Pakket L is voor degene die graag volledig ontzorgd wordt. Je wilt liever niets zelf doen zodat jij je kunt focussen op je bedrijfsvoering, maar wilt wel op de hoogte worden gehouden van de vorderingen en resultaten. Ook het vinden van een geschikte tekstschrijver wordt voor je geregeld.


 

Weet je niet zeker welk pakket jij nodig hebt of passen de pakketten niet precies bij je?

Ik adviseer je graag, en kan ook een pakket op maat samenstellen.

 

WETEN HOE GOED JE SITE SCOORT?

DOE DE GRATIS CHECK:

PS. Wacht heel even na het klikken op "Check mijn website" tot dat je een melding ziet met een groen vinkje. Dit kan een minuut of twee duren.