PAKKET M: ZELF AAN DE SLAG MET OPTIMALISEREN EN BLOGGEN, INCL. INPUT & INSPIRATIE VOOR BLOG POSTS & LINKBUILDING

Vanaf. €399,- per maand excl. BTW x6 maanden

Zelf optimaliseren en bloggen o.b.v input: thema’s voor nieuwe blogposts en ideeën voor nieuwe linkpartner websites
 

Ranking Overzicht:

  • Hoe hoog jouw website rankt op 20 belangrijke zoekwoorden

  • Hoe hoog jouw concurrenten ranken op dezelfde zoekwoorden

  • 1x per maand een overzicht van je huidige rankings, welke pagina url de positie pakt (gevonden wordt door Google) en overzicht van posities vergeleken met de vorige maand

SEO Scan & Website advies + Stappenplan:

  • Wat ontbreekt op je site voor goede SEO en wat kan je hieraan doen

  • Stappenplan met prioriteitenlijst

Maandelijks advies & begeleiding op afstand:

  • 2x per maand een call (van 1 uur) met screen-share waar wij samen jouw actieplan en rankings doornemen en mogelijke nieuwe zoekwoord-kansen doorspreken

Content input voor jouw blog:

Als je op lange termijn hoge posities wilt behouden moet je (helaas!) ook steeds nieuwe content blijven schrijven. Het moeilijkste is vaak om het juiste thema en insteek te bedenken die interessant is voor jouw doelgroep. Het is enorm zonde als je thema’s kiest waar niemand over wilt lezen of waar niemand naar zoekt!

Daarom geef ik jou elke maand 4 nieuwe thema’s en links ter inspiratie van vergelijkbare posts waar je over kunt gaan bloggen of zelf kunt uitbesteden aan een tekstschrijver. Dit is gebaseerd op actief keyword-onderzoek zo dat jij zeer doelgericht kunt gaan bloggen, altijd (subtiel) inhakend op jouw productaanbod.

Externe linkbuilding

Één van de manieren om de algemene ranking van jouw domein snel te verhogen is externe linkbuilding. Dat betekent dat andere (het liefst goed-rankende) websites een link plaatsen naar jouw website of dat jullie allebei links uitwisselen met elkaar.

Bij dit pakket ga ik op onderzoek uit naar de linkpartners voor jou om meer relevant verkeer binnen te halen en benader ik 4 websites per maand om te vragen of zij een link willen plaatsen.


INTERESSE? PLAN EEN VRIJBLIJVEND BELAFSPRAAK: