PAKKET L: COMPLETE SEO-OPTIMALISATIE EN COPYWRITING ONTZORGING.

Vanaf €599 per maand excl. BTW x6 maanden (excl. kosten van tekstschrijver)

Je krijgt uitgebreid advies en ik zoek een geschikte tekstschrijver in mijn freelance netwerk die voor jou aan de slag gaat met contentcreatie voor je blog en je website pagina’s. Zelf hoef jij niets te doen maar je wordt wel altijd op de hoogte gehouden over de vorderingen en prestaties van de contentplannen en SEO activiteiten. Als een technisch onderdeel moet worden verbeterd schakel ik direct met jouw webbouwer (met jou in de CC.)

Zo kan jij je écht focussen op je bedrijfsvoering terwijl je organisch blijft groeien.

 

SEO Scan & Website advies + Stappenplan:

  • Wat ontbreekt op je site voor goede SEO en wat kan je hieraan doen

  • Stappenplan met prioriteitenlijst

Ranking Overzicht:

  • Hoe hoog jouw website rankt op 30 belangrijke zoekwoorden

  • Hoe hoog jouw concurrenten ranken op dezelfde zoekwoorden

  • 2x per maand een overzicht van je huidige rankings, welke pagina de positie pakt en ev. veranderingen sinds vorige keer.

Maandelijks advies & begeleiding op afstand of in-house:

1-2 calls per maand van 1 uur lang of eventueel in-house mits binnen Amsterdam (te bespreken).

 

SEO optimalisatie van bestaande pagina’s en websitestructuur:

De oude pagina’s, de website structuur, afbeeldingen etc. worden tijdens het 6 maanden traject geoptimaliseerd op basis van een SEO checklist. Als er enorm veel pagina’s zijn dan worden de optimalisaties verdeeld in kleinere stukken om het haalbaarder te maken. De belangrijkste pagina’s en onderdelen worden eerst aangepakt.

Content input en optimalisatie voor jouw blog:

Als je op lange-termijn succesvol met SEO wilt worden of blijven, moet je ook steeds nieuwe content blijven maken. Deze content hoef jij niet zelf te gaan schrijven. Er zijn hele goede copywriters met verschillende ervaring en tarieven, en ik heb er heel veel in mijn netwerk zitten!

  • Indien nodig ga ik op zoek naar en stel ik een aantal geschikte tekstschrijvers voor die binnen jouw budget, doelgroep en stijl passen. (Tarief van de tekstschrijver is niet in de prijs inbegrepen)

  • Ik geef maandelijks input aan de copywriter voor 4 blogs per maand van ca. 1000 woorden. Het blog thema is afhankelijk van je doelgroep, actualiteit en uitgebreid zoekwoord-onderzoek (bijv. hoeveel keer per maand zoekt men op een keyword en hoe relevant is deze voor jouw productaanbod of branche).

  • De geschreven teksten worden samen met de tekstschrijver gecheckt en SEO-proof gemaakt zo dat zij alle kans hebben om hoog te ranken in Google.
     

Externe linkbuilding

Één van de manieren om de algemene ranking van jouw domein snel te verhogen is om te beginnen met externe linkbuilding. Linkbuilding houdt in dat andere goed-scorende websites een link plaatsen naar jouw website of blog post.

Bij dit pakket ga ik op onderzoek uit en benader ik 4 websites per maand voor jou om links uit te wisselen. Deze websites moeten relevant zijn voor jouw website of product en een (redelijk) goede score (hoge rankings) hebben van Google zo dat de linkuitwisseling ook effect heeft op jouw posities.
 

INTERESSE? PLAN EEN VRIJBLIJVEND BELAFSPRAAK: