Heb jij géén webshop maar ben je op zoek naar meer leads voor je B2B of B2C business? 

Ik heb al veel klanten geholpen bij het bepalen en inzetten van de juiste strategie om meer leads via hun website te verzamelen. Elke website en branche vereist een andere aanpak. Want leads krijg je niet zomaar gewoon door een website online te hebben - je moet iets van waarde kunnen bieden in ruil voor die waardevolle contactgegevens.

Maar wat is dat dan, 'iets van waarde' bieden?

Dat hangt van je doelgroep af en moet eerst onderzocht worden; wat zijn hun dromen, angsten, twijfels en aspiraties? En waar zoekt men precies op in Google in relatie tot jouw diensten of producten? Wanneer we dit samen en door klantonderzoek in kaart brengen kunnen we een duidelijke strategie neerzetten en content laten maken die je ideale klant raakt en tot actie (contact opnemen) inspireert.

Ten eerste moet de tracking natuurlijk in orde zijn zo dat je beeld hebt van je lead aantallen, en wat wel en niet werkt. Marketing is pas zinvol wanneer het meetbaar is!

Ik help je graag met jouw uitdaging.

Even bellen?

 
 
 

WETEN HOE GOED JE SITE SCOORT?

DOE DE GRATIS CHECK:

 

PS. Wacht heel even na het klikken op "Check mijn website" tot dat je een melding ziet met een groen vinkje. Dit kan een minuut of twee duren.